5th Dimension-logo
Naši proizvodi

Svi naši proizvodi su pažljivo kreirani da upotpune softverske i poslovne potrebe naših kupaca.

POS kasa

Modul je namijenjen za registriranje prometa preko POS kase i omogućava evidenciju prometa kroz dnevne promete, ispis POS računa i rekapitulacija. Podaci uneseni u robno-materijalno knjigovodstvo automatski su vidljivi u modulu POS kasa, što zapravo znači da štedite vrijeme i jedan podatak unosite samo jednom. POS kasa nije modul koji može funkcionisati sam za sebe, već je naslonjen na modul robno-materijalno knjigovodstvo, a udruženi zajedno će optimizirati vaše procese i olakšati svakodnevno poslovanje.

Osim jednostavnog korištenja, prednost ovog modula leži u tome da je u potpunosti prilagodljiv potrebama svakog našeg komitenta. Ukoliko želite da onemogućite prikaz određenog podatka, a koji se nalazi u robno-materijalnom knjigovodstvu (kao što je naprimjer stanje robe) to možete uraditi unutar Modula POS kasa 5D ELEMENTA.

Jedna od prednosti jeste i što naslanjanjem na modul robno-materijalnog knjigovodstva (u kojem kreirate rabatnu politiku), imate mogućnost automatskog povlačenja podataka o rabatima (kako za fizička, tako i za pravna lica), što na samom prodajnom mjestu ubrzava sam proces i operativni dio, na obostrano zadovoljstvo i kupca i prodavača.

Usko povezan uz modul “POS kase” i “Robno-materijalnog knjigovodstva” i koji opcionalno možete koristiti kao njihovo proširenje jeste opcija “Boniteti”. To je sistem za prikupljanje i korištenje bonitetnih bodova od strane Vaših kupaca pri čemu razvijate sistem povjerenja i zahvalnosti na obostrano zadovoljstvo (tzv. loyalty sistem).