Našim softverskim uslugama vjeruje kompanija


Pokrivamo sve gradove u BiH

Želite li da Vas posjetimo u Vašem?

Kontaktirajte nas


Šta kažu naši klijenti

Recenzije naših dugogodišnjih klijenata vezanih za naš rad i ekspeditivnost

ORTOSAR
ORTOSAR
Ortopedska pomagala

Višegodišnje iskustvo u radu sa Vašim programom nam je ulilo sigurnost i zadovoljstvo, naročito kad se radi o dodatnim zahtjevima za koje ste pokazali izvrsne vještine i znanje. Na svemu tome Vam hvala!

HELIOS BH
HELIOS BH
Dekorativni premazi

5D ELEMENT je odličan program za kvalitetno i pouzdano poslovanje. Korisnik nije prepušten sam sebi, jer je tu uvijek ekipa iz korisničke podrške koja stoji na raspolaganju da brzo odgovori na Vaše upite.

BAUMIT
BAUMIT
Građevinski materijali

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva saradnje sa 5th Dimension, možemo samo reći sve pohvale i toplo preporučiti svima koji su u potrazi za dobrim i kvalitetnim programskim rješenjem.

TEXTILE HOUSE BH
TEXTILE HOUSE BH
Lanac Second hand trgovina

Od samog početka saradnje do danas jako smo zadovoljni sa svime. Sve pohvale za sve sektore u društvu, a najviše za korisničku podršku sa kojom najviše surađujemo. U ovom poslu brza i efikasna podrška je neprocjenjiva.

SARAJEVO OSIGURANJE
SARAJEVO OSIGURANJE
Osiguravajuće društvo

Komunikacija sa korisničkom podrškom je izvrsna, te iako rijetko imamo problema sa programom 5D ELEMENT, uposleni u korisničkoj podršci su uvijek vedri, raspoloženi i na raspolaganju da u kratkom roku riješe nastali problem.

DELIBAŠIĆ POLIURETANI
DELIBAŠIĆ POLIURETANI
Proizvodnja sistema za spavanje

Od početka saradnje pa sve do danas, mi smo veoma zadovoljni uslugom i podrškom koju imamo od strane 5th Dimension. Uvijek su spremni da odgovore na naše zahtjeve i da pravovremeno djeluju kako bi nam udovoljili. Hvala Vam na tome.

AGENCIJA RAČUNOVODSTVO
AGENCIJA RAČUNOVODSTVO
Knjigovodstvena agencija

Za naš posao nema bitnijeg alata od dobrog knjigovodstvenog software-a. Činjenica da radimo sa Vama više od 20 godina govori o tome koliko smo zadovoljni sa programom ELEMENT i Vašom podrškom za nas i naše klijente. Hvala Vam.

BILANSA
BILANSA
Knjigovodstvena agencija

Sa firmom 5th Dimension poslujemo već duži niz godina. Poslovanje je zasnovano na povjerenju i jako korektnoj saradnji. Podrška koju pružaju klijentima je nemjerljivog značaja.

INTELZINK
INTELZINK
Knjigovodstvena agencija

Izbor Vaše firme je bila najbolja poslovna odluka i svima koji žele sigurnog partnera u svojim poslovnim poduhvatima preporučujemo 5th Dimension

DEVITO
DEVITO
Knjigovodstvena agencija

Jednostavan, lahko razumljiv, efikasan, sa puno mogućnosti i u skladu sa zakonskim propisima su odlike knjigovodstvenog programa ELEMENT koji će Vam olakšati papirologiju i učiniti da postanete pravi profesionalci sa djelatnošću kojom se bavite.

PHARMAMED
PHARMAMED
Farmaceutska kompanija

Već gotovo 20 godina koristimo softversko rješenje kompanije 5th Dimension. Za tih 20 godina naše saradnje u prvi plan bih umjesto kvalitetnog softverskog rješenja na prvo mjesto stavio podršku čitavog tima kompanije 5th Dimension, tima koji je u potpunosti prihvatao naše zahtjeve i u skladu sa postojećim rješenjem kreirao modifikacije koje su u potpunosti ispunjavale naše potrebe. Nismo došli u situaciju da smo zbog već gotovog softverskog rješenja morali prilagođavati naše poslovne procese, nego je tim kompanije 5th Dimension radio na usklađivanju naših zahtjeva i mogućnosti softverskog rješenja. Iako dolaze iz „binarnog“ svijeta, ekipa iz kompanije 5th Dimension je još jedan dokaz da posao čine ljudi i partnerski odnosi.

Coca-Cola HBC BH
Coca-Cola HBC BH
Proizvodnja bezalkoholnih pića

5D ELEMENT nam omogućava da na jednostavan, brz i prvenstveno tačan način obračunamo plaće našim zaposlenim uz poštovanje svih zakonskih propisa i uz mnogo opcija obračuna. Od srca preporučujemo ovo programsko rješenje svim budućim korisnicima.

ABBA Agencija
ABBA Agencija
Knjigovodstvena agencija

Naš dugogodišnji odnos je već godinama na visokom nivou, svaka čast.

Sinkro
Sinkro
Salon namještaja

Najbolji od najboljih, firma za primjer. Nadamo se još dugoj saradnji!

Ibo&Co
Ibo&Co
Lanac Apoteka

Veoma smo zadovoljni uslugama softvera i održavanja istog. Sve iskrene preporuke.

Wurth
Wurth
Materijali i alat

Sve za 10, ekipa koja radi je brza i uslužna. Softver koristimo već godinama.

Pridružite se kompanijama koje koriste naše usluge